Depozitare anvelope in Moldova, Chisinau

Preturi accesibile si calitate desavirsita

Hotel de anvelope de la PastrareaAnvelope

Nu stiti ce sa faceti cu anvelopele dumneavoastra, dupa ce au fost schimbate? Nu aveti spatiu necesar pentru depozitare roti auto, iar in locuinta dumnevoastra sau oricare alt spatiu neamenajat riscati sa deteriorati proprietatile cauciucului? PastrareaAnvelope va ofera raspunsul. Vulcanizarea mobila presteaza servicii de depozitare cauciucuri la pret bun pe timp de vara sau iarna. Nu trebuie sa va mai faceti griji in privinta sigurantei anvelopelor dumneavoastra, caci depozitul de cauciucuri singur va veni si va lua anvelopele, iar la timpul indicat sau conform cererii clientului le va aduce inapoi. Hotel anvelope ieftin – serviciu comod si accesibil tuturor locuitorilor Republicii Moldova. Acesta este un depozit de cauciucuri specializat, dotat cu echipament necesar unei depozitari in siguranta a anvelopelor dumneavoastra. De asemenea, in ”hotel cauciucuri” anvelopele sunt pastrate la temperatura si umiditatea optima, acest fapt permite pastrarea si mentinerea calitatii cauciucurilor.

Depozit anvelope sezonal in Chisinau – va scuteste de toate grijile privind depozitarea anvelopelor dumneavoastra, acum nu mai trebuie sa cautati loc unde sa le pastrati si sa va ingrijorati ca va avea de suferit calitatea cauciului, vulcanizarea mobila PastrareaAnvelope va veni la dumnevoastra de indata dupa apel, va lua anvelopele si le va duce la depozitul de anvelope dotat cu toate conditiile prielnice pentru pastrare, la venirea sezonului urmator aceastea vor fi livrate inapoi. In plus, tarife pentru serviciile de depozitare anvelope poate sa va lase placut surprins, caci este un pret accesibil pentru fiecare client. Anvelopele pastrate in siguranta, nu numai este un indice al unei deplasari confortabile, dar de asemenea este un indice al sigurantei dumneavoastra si a celor din jur. De aceea, “depozit anvelope noi” de la PastrareaAnvelope vine in ajutorul dumneavoastra si va ofera conditii prielnice pentru depozitarea anvelopelor. Hotel de anvelope la pret rezonabil este posibil, iar depozitarea in siguranta a anvelopelor dumnevoastra va este garantata de catre specialistii vulcanizarii PastrareaAnvelope.

Avantajele depozitarii anvelopelor in PastrareaAnvelope

Depozitarea anvelopelor la o temperatura si umiditate nepotrivita, poate contribui la deteriorarea proprietatilor cauciucului. Dar, depozitul de cauciucuri de la PastrareaAnvelope dispune de specialisti care cunosc totul despre conditiile de pastrare a cauciucurilor:

  • Monitorizarea permanenta a temperaturii si umiditatii;
  • Intocmirea unui contract cu clientul, in care sunt clar stipulate responsabilitatile noastre;
  • Livrarea pneurilor la timpul indicat sau conform solicitarii clientului.

In plus, se poate de mentionat ca pretul pentru hotel de anvelope nu este exagerat, ci corespunde buzunarului fiecarui client. Noi intotdeauna suntem gata sa venim in ajutor fie vorba de montarea, balansarea sau depozitarea anvelopelor dumneavoastra. Oferim servicii de depozitare a pneurilor, atit de iarna, cit si de vara.

Economisiti timpul si locul, lasind anvelopele la noi! Anvelopele dumneavoastra vor fi pastrate la un depozit specializat, luind in considerare toate conditiile de depozitare a pneurilor. La noi anvelopele sunt pastrare conform tuturor regulilor si standartelor.

La noi gasiti spectrul complet de servicii

Depozitarea anvelopelor de iarna
Depozitarea anvelopelor de vara
Depozitarea anvelopelor Allseason
Depozitarea anvelopelor cu jante
Depozitarea anvelopelor fara jante
Echilibrarea rotilor
Livrarea anvelopelor
Montarea si demontarea

Nu stiti unde sa lasati anvelopele pentru depozitare?

Noi va vom elibera de griji!

Vom veni in mod operativ dupa anvelopele dumneavoastra, le vom duce la un depozit specializat, dotat cu tot ce este necesar pentru pastrarea calitativa a anvelopleor, vom roti pneurile in mod regulat pentru a schimba punctul de contact, iar la finisarea termenului de depozitare sau conform cerintei dumneavoastra va vom aduce anvelopele inapoi si le vom monta!

Cost la depozitarea sezoniera a anvelopelor

Pretul depozitare 4 anvelope (un sezon) 899 lei
Pretul depozitare 4 anvelope pe jante (un sezon) 1199 lei
Livrarea anvelopelor dupa depozitare 100 lei

Sezon de depozitare — perioada de vara sau iarna, pina la schimbarea viitoare a anvelopelor, in corespundere cu legislatia in vigoare a Republicii Moldova.

La comanda schimbarii sezoniere a anvelopelor, livrarea anvelopelor de la depozit — gratuit.

De ce ne aleg pe noi:

01
02
03
04
Noi respectam toateregulile

Noi respectam toate regulile de depozitare a anvelopelor, avem un depozit specializat, dotat cu toate cerintele necesare pentru depozitare, nici un fel de umezeala, praf sau raze solare. Este alesaa o temperatura speciala pentru depozitare.

Anvelopele se intorc in mod regulat pentru a schimba zona de contact. Metoda de depozitare a anvelopelor se imparte in depozitarea anvelopelor cu jante si fara jante, anvelopele cu jante, noi le depozitam in pozite culcata, iar anvelopele fara jante in mod vertical, pe stelaje speciale.

Timpul mediu
30 minute

Echipa noastra vine in decurs de 30 minute la locul indicat pentru demontarea anvelopelor si livrarea acestora la depozit, unde vor fi pastrare atit cit aveti nevoie.

Lucram 27/7

Noi lucram zi si noapte, fara zile de odihna, de aceea putem primi anvelopele dumneavoastra sau sa vi le aducem inapoi in orice zi, la orice ora.

Preturi accesibile

La noi sunt cele mai avantajoase preturi din Chisinau, iar calitatea serviciilor este la nivel!

Raspunsuri la intrebari

De ce sa depozitez anvelopele la dumneavoastra, daca la pot pastra la balcon sau in garaj?

La depozitarea anvelopelor la balcon sau in garaj nu sunt respectate cerinţele necesare, caci pneurile au nevoie de tempertaura optima, lipsa umiditatii, lipsa patrunderii razelor solare şi amplasare speciala la depozitare. Termenul de utilizare a anvelopelor scade in mod considerabil daca nu sunt respectate regulile de pastrare a anvelopelor. Inca un plus este faptul ca anvelopele ocupa un spatiu destul de vast, lasindu-le la noi — nu numai primiti depozitare corecta anvelope, dar si economia spatiului.

Dumneavoastra livrati anvelopele dupa depozitare?

Da, noi livram anvelopele dupa depozitare.

Este posibil de rezervat in prealabil venirea dumneavoastra?

Da, pentru aceasta apelati consultantii nostri si alegeti timpul si ora convenabila.

Ce temperatura este la depozitul dumneavoastra?

La depozitul nostru noi mentinem temperatura de 30°C, aceasta este cea mai optima temperatura.

scroll